Origin Highlight

Ecuador, récolte 2023
Cette année, on s'est levé très tôt et on a sourcé 3 lots exclusifs de 3 producteurs différents avec 3 profils bien distincts.
On vous en propose 2 ici et le dernier est uniquement disponible à la dégustation au Flon.

Découvrir l'Equateur
  • Singularité

    Toujours à la recherche de profils gustatifs uniques, nous sourçons nos cafés chez des gens et à des endroits qui nous inspirent.

  • Fraîcheur

    Pas de compromis sur la fraîcheur, les cafés verts arrivent en fonction des récoltes et sont torréfiés plusieurs fois par semaine.

  • Précision

    La torréfaction, c'est notre métier et nous l'abordons de manière moderne et précise: pour chaque lot on développe un profil.

1 of 3

Roasted with precision in Lavaux

Vaga Bon Café is an independent micro-roastery based in the heights of Vevey. Our specialty coffees come from the best terroirs, from the latest harvest, and selected for their expressive and uncommon taste profiles. We approach roasting in a modern way, with the intention of highlighting the unique characteristics of each coffee.

Learn more

For professionals

Making your coffee irresistible and your business run smoother is our goal. We can supply you with coffee beans regardless of your field of activity, train your staff and provide advice.
As a Sanremo, Mazzer and BWT partner, we are also your one-stop shop for professional equipment.

Learn more

Coffee classes and workshops

Want to discover, learn or deepen your knowledge around specialty coffee? Our classes and workshops are designed specifically for coffee enthusiasts.
Whether alone, with friends or family or for a team building, our goal is to provide you with all the tools you need to understand and extract a memorable cup of coffee.

Learn more

Contact us here!